alla kategorier
sv.pngEN

Hem>Produkter>Whisky

7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv

Goalong 1: a kinesisk single malt whisky 700ml / 750ml 40% abv

Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:Goalong
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:Varje flaskförpackad presentförpackning, 4 flaskor / kartong
LEVERANSTID:7 dagars frakt efter bekräfta beställning
Betalningsvillkor:T / T, LC, OA
Supply Förmåga:3000 kartonger / dag


Kontakta oss
Beskrivning

高 朗 单一 麦芽 威士忌 1

   Efter den traditionella processen mals malten, försockras och fermenteras sedan i ett rum med en konstant temperatur på 16 grader i 72 timmar, och destilleras sedan tre gånger genom en traditionell destillationsmaskin av vattenkokare. Under perioden kan den naturliga aromen av växter absorberas av den vuxne på ekfat, och en vacker bärnstensfärgad färg kan produceras. Samtidigt kan det också minska den starka stimuleringen av högkoncentrerad alkohol. Ingången är mjuk och fyllig, och smaken är fyllig och fyllig.

Goalong whisky单一威士忌单一威士忌2

单一威士忌3

     2013Goalong spritgrupphar exporterat pure gain och single malt whisky. Produkten säljs i kända stormarknadskedjor i USA. Vi accepterar skräddarsydd sprit och förpackning för dessa produkter att exportera. Som en varumärkesagent exportör kommer vi att ge den största prisrabatten för att vinna marknaden.

威士忌流程图

蒸馏

品检

生产线1

Beställningsprocessen

订单流程图

一站式服务专家

Företagsprofil

    Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är en professionell internationell sprittillverkare i Kina som investerats av UK Goalong Group år 2018, huvudsakligen som producerar och exporterar whisky, konjak, vodka, gin, likörer och andra sprit. beläget i Two Oriented Industrial Park i staden Liuyang, det är det 1:a största single malt whiskydestilleriet i Kina, och även det 4:e destilleriet som investerats av Goalong Group, med den mest avancerade och moderniserade utrustningen och ledningssystem på hög nivå, som representerar koncernens 4:e internationella leveransnivån, huvudsakligen med fokus på kinesisk whiskytillverkning och sprittjänster för egna märkesvaror för kunder från och utomlands.

浏阳工厂

工厂建筑

Varför välja oss

Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ta med dig en
femstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av produkterna som cirkulerar på marknaden har drabbats av några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundundersökningens nöjdhet överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.

客户见证1

海报3

QA

1.Hur gammal är den här whiskyn

Denna whisky är en ren maltwhisky, vi destillerar själva och lagrar den på ekfat i minst 5 år.

2. Kan vi använda vår egen logotyp eller design på etiketten?
Ja, vi accepterar anpassade mönster. Vi har också ett team av designers som hjälper dig att designa.

3. Vilken volym har flaskan?
Vi har en 700ml flaska till hands. Vi kan öppna formen för din auktoriserade flaska.

4. Vad är formens öppningscykel och kostnad?
Vår formöppningscykel är vanligtvis cirka två veckor, uppdelad i mekaniska flaskor och manuella flaskor, och kostnaden är mellan 300 USD och 1500 USD. Med tanke på det långsiktiga samarbetet i framtiden kan vi överväga att återbetala formöppningsavgiften för den första stora ordern.

5. Vad ska jag göra om godset är allvarligt skadat när det transporteras till närområdet?
Vår förpackning är lämplig för internationell transport och skadefrekvensen är extremt låg. Ta bilder och samla bevis inom 2 timmar efter mottagandet av varorna. Vi kommer att kompensera din nästa beställning baserat på den faktiska förlusten.

6. Vad ska jag göra om vinläckor och etikettfel orsakas på grund av felaktiga processer eller produktion som påverkar försäljningen?
Eftersom märkningen styrs av en maskin är felomfånget mycket lågt och det är svårt att se felet med blotta ögat, så du kan vara säker. När det gäller problemet med vinläckage, eftersom locket har förbättrats många gånger, är risken för vinläckage mycket liten. Om det verkligen beror på fabriksskäl, ta ett foto som bevis, och vi är villiga att bära motsvarande ansvar.

7. Kunder på vår marknad är mycket avvisande mot kinesisk mat, eftersom det finns många matproblem i Kina, hur eliminerar man tvivel på slutmarknaden?
Vid behov kan vi samarbeta medtredje parts inspektionertestning eller annan internationellt certifierad BV, SGS etc. Absolut
garantera kvaliteten. Jämfört med andra stora spritmärken är våra produkter kostnadseffektiva. Priset är måttligt och kvaliteten garanteras. Jag tror att detta definitivt kommer att hjälpa dig att öppna upp en större marknad.

8. Vad händer om det är skillnad mellan bulkvin och provvin?
Varje gång ett prov skickas kommer vi att sätta på motsvarande etikett och behålla en kopia på företagets provställ. Vid tillverkning av bulkvaror kommer vi att distribuera och producera enligt prover, så problemet du funderar på existerar i princip inte.

9. Jag vill köpa 6 flaskor whisky. Kan ditt företag tillhandahålla postförskottstjänst?
Eftersom vin är farligt och ömtåligt rekommenderar vi dig inte att köpa 6 flaskor. Du kan prova en flaska först. På grund av lokal express tar vi inte emot postförskott.

10. Hur många inspektioner är möjliga under hela produktionsprocessen, och hur många fullständiga inspektioner?
Var och en av våra positioner kommer att genomföra ömsesidig inspektion och egenkontroll. Dessutom tillkommer 2 stickprov
och 1 hel inspektion.

Specifikationer

AlkoholInnehåll 40% vol
Volym750 ml / flaska
FlaskaHandgjord kristallklar glasflaska
etikettRostning vid hög temperatur
KepsarKristallhuvudkork
FärgGolde bärnsten
Förpacknings specifikation4 flaskor / kartong
Certifikat:ISO; FDA; HACCP
Service:Gratisprov; Gratis design; OEM; ODM
Smak:Ren maltarom, söt entré, fyllig finish


Tillämpningar

Gör din helg mer speciell med Goalong single malt whisky. Det är perfekt för grillar på taket kvalitetstid med vänner och eftermiddag i solskenet. Dela med kompisar, eller häll över is och garinsh med en ny limeskiva. Njut av Goalong single malt whisky för en ny smak av helgen

高 朗 单一 麦芽 威士忌 4

UNDERSÖKNING