alla kategorier

Hem>Produkter>likörer

Green Dragonfly sodavatten 275ml 3.7% abv


Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:GRÖN Slända
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:24 flaskor / kartong
LEVERANSTID:7 dagars leverans efter bekräftad beställning
Betalningsvillkor:T/T, LC, OA
Supply Förmåga:10000 kartonger/dag

Minimum antal:

12000


Beskrivning
1_ 副本
2_ 副本


3_ 副本
4_ 副本

Vi presenterar vår hyllning till klassiska verk med denna korn-majs vodka. Genom 4-gångsdestillation och 6-gångsfiltrering är det mer än bra. Med sin patenterade precisionsflödeshällare, fjäder i 316 rostfritt stål, livsmedelsgodkänd PE-plast och glänsande logotypdesign är nya Ambiguous en innovation från Goalong Liquor Group.

Konkurrensfördelar:

lågalkohol alkoholhaltig dryck

Lätt att dricka

Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ge dig en femstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av de produkter som cirkulerar på marknaden har drabbats av några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundundersökningens nöjdhet överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ligger i en industripark av två typer i Liuyang City. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är beläget i tvåtypsindustriparken i Liuyang City, en yta på 23259.67 kvadratmeter.5 stora byggnader, var och en med en konstruktionsyta på cirka 5000 kvadratmeter. Vilket är den första storskaliga singelmålning whisky destilleri i Kina. Och det är det fjärde destilleriet som investerats av Goalong Liquor Group.


Detaljer
2
3
4
5
6
UNDERSÖKNING