alla kategorier
en.pngEN

Hem>Produkter>likörer

133
134
135
136
137
138
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv
Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv

Dark Rose champagne 700ml / 375ml 3.5% abv

Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:Mörk ros
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:12 flaskor / kartong
LEVERANSTID:7 dagars frakt efter bekräfta beställning
Betalningsvillkor:T / T, LC, OA
Supply Förmåga:10000 kartonger / dag


Kontakta oss
Beskrivning


champagne oem service from China


    Denna DARK ROSE vin champagnelak är ett alkoholhaltigt vin med 3.5% vol. Det finns 700 ml och 375 ml två specifikationer för ditt val.Denna champagne är klar och transparent utan suspenderat material. Smaken är mild och elegant, vacker, harmonisk och fruktig.


Konkurrensfördelar:

alkoholhaltig alkoholhaltig dryck
Lätt att drickaliqueur supplier

Liquor distillery

wholesale liqueur

maker wholesale

Professionell whiskydestilleri och sprittillverkare, exportör för konjak, vodka, gin, likör, läsk, cocktail och hantverksöl. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ge dig en femstjärnig one-stop shoppingupplevelse

champagne oem service from China

liqueur supplier from china

Liquor distillery from china


Kunder som säger bra är riktigt bra.Låt oss bygga grunden med kvalitet, garantera uppnåendet av service, bygga förtroende med värde och marschera mot morgondagens ära tillsammans.Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ta med dig enfemstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av de produkter som cirkulerar på marknaden har drabbats av några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundnöjdheten överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.

wholesale liqueur from china

maker wholesale from china

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är en professionell internationell sprittillverkare i Kina som investerats av UK Goalong Group år 2018, huvudsakligen som producerar och exporterar whisky, konjak, vodka, gin, likörer och andra sprit. beläget i Two Oriented Industrial Park i staden Liuyang, det är det 1:a största single malt whiskydestilleriet i Kina, och även det 4:e destilleriet som investerats av Goalong Group, med den mest avancerade och moderniserade utrustningen och ledningssystem på hög nivå, som representerar koncernens 4:e internationella leveransnivån, huvudsakligen med fokus på kinesisk whiskytillverkning och sprittjänster för egna märkesvaror för kunder från och utomlands.

champagne oem service from China

liqueur supplier of Goalong distillery


Specifikationer
AlkoholInnehåll 3.5% vol
Volym700 ml / flaska
FlaskaHandgjord hög vit glasflaska
etikettRostade blommor
KepsarPlastlock i aluminium
FärgBärnsten
Förpacknings specifikation12 flaskor / kartong
Certifikat:ISO; FDA; HACCP
Service:Gratisprov; Gratis design; OEM; ODM
Smak:Mjuk och elegant, vacker och harmonisk fruktdoft


Tillämpningar

Det bästa vinet av alla slag är vin, och det mest avancerade vinet är torrt vitt vin. Det torra vita vinet optimeras ytterligare för att producera champagne. Champagne är det bästa vinet.

DARK ROSE champagne gör din helg ännu mer speciell, den är perfekt för att tillbringa kvalitetstid med vänner på takterrassen, liksom på den soliga eftermiddagen. Dela med din partner eller häll i ett glas färsk kalk och isbitar. Njut av denna likör, njut av helgens nya smaker.

UNDERSÖKNING