alla kategorier
en.pngEN

Hem>Nyheter>Industry News

Tips för att förebygga och lindra baksmälla

2022-02-17

    Varje gång för whiskyprovningen har vi denna fråga: Hur kan vi undvika baksmälla?

Huvudvärk, illamående, trötthet, buksmärtor, kramper etc. Dessa är de klassiska följderna av baksmälla. Varför har vi det här problemet? För även om whiskyalkoholen är en vätska kommer den att torka ut din kropp! Nedan finns några för baksmälla-tips, se punkterna:

whiskyprovning

1. Under whiskyprovningen, dra fördel av gap för att dricka ett glas vatten

Detta är det bästa sättet att förhindra baksmälla den natten eller nästa dag, och det kan lindra uttorkning orsakad av alkohol.

Dricksvatten

2. Drick en liter vatten innan du sover på natten

Även om du redan har druckit vatten under whiskyprovningen, drick vatten innan du går och lägger dig. Vilket kan hjälpa dig att fylla på din kropps fukt. Det är bäst att sätta en flaska vatten nära din säng, för att dricka whisky kommer att få folk att sova ytligare.

vatten

3. Komplettera vitaminer och zink nästa morgon

Att komplettera frukt och grönsaker är inte bara bra för hälsan, utan kompletterar även vitaminerna. vilka konsumerade vitaminer hjälper dig att bryta ner alkohol. Du kan äta mer råa ostron, zinken i det kan snabbt återställa din vitalitet. Morötter kan få din lever att muntra upp igen och jobba hårt!

Komplettera vitaminer och zink

4. Fortsätt att fylla på vatten hela nästa dag

Om du är trött på att dricka vatten, försök att dricka soppa eller örtte, men kaffe rekommenderas inte. När det gäller att äta, välj mat som är rik på vitaminer, som bananer eller apelsiner. Att dricka en kopp vatten med en liten mängd bakpulver kan hjälpa dig att lindra magsmärtor.

Baksmälla Relief recept

Hemlagad färsk juice är inte bara rik på vitamin A och vitamin C, utan även mineraler och vatten. Lägg några frukter enligt nedan i juicepressen:

1 skalad apelsin

1/2 kalk

1 skalad kiwi

1/2 cantaloupe eller 1/4 vattenmelon

1 / 2 banan

1/2 liten gurka

Gör det till juice, häll det i en stor kopp, tillsätt några isbitar och drick det. Lycka till till dig!

Frukt 1