alla kategorier
en.pngEN
sidobanner

Hem>Om oss>Gruppprofil

Gruppintroduktion

Den huvudsakliga verksamheten för Goalong Liquor (Group) är produktion och försäljning av internationella spritdrycker (som whisky, konjak, vodka, gin, rom) samt import och export av varor och teknik.

Goalong Liquor Brand föreslogs 2011 att bygga Kinas första internationella Liquor Brand, följt av bildandet av det brittiska Goalong Liquor Group Company, och började registrera varumärket "Goalong". Det engelska varumärket "GOALONG" är homonymen för "Gaolang". Dess betydelse är att vara kontinuerligt aggressiv och tappa framåt, vilket också är spiron i Goalong Andes entreprenörskap.

Äger nästan 100 anställda (2018), 50 med kandidatexamen eller högre, 3 med magisterexamen eller högre och 8 med professionella och tekniska certifieringar.

Goalong Liquor har varit ledande inom inhemsk spritexport under alla dessa år.

För närvarande finns det fem molekylära företag, två offshore-företag som är direkt under utländska jurisdiktion, direkt anslutna till Goalong Liquor Group.


Goalong spritgrupp

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
Storbritannien Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Goalong Distillery

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är en professionell internationell sprittillverkare i Kina som investerades av Storbritannien Goalong Group år 2018, främst producerar och exporterar whisky, konjak, vodka, gin, likörer och andra spritdrycker. beläget i Liuyangs tvåorienterade industripark, det är det 1: a största skala whiskydestilleriet i Kina, och det fjärde destilleriet investerat av Goalong Group, med den mest avancerade och moderniserade utrustningen och ledningssystemet på hög nivå, som representerar gruppens 4: e internationella leveransnivån, främst med fokus på kinesisk whiskytillverkning och sprittjänster med privata märken för kunder från och utomlands.

                       

Whiskydestilleriet ligger i Liuyang-bergsområdet, vilket är mycket lämpligt för whiskydestillering på grund av vattenkvaliteten och den trevliga miljön. Vatten av god kvalitet med lägre elektrolytiskt index och inga upplösta salter som gör vätskorna rena och rena, mjuka och mjuka, det kommer inte att skada kroppen när du njuter av dem.

                       

Goalong Group är den första som producerar och utvecklar single malt whisky i Kina. För närvarande är dess FoU och produktionsnivå ledande i Kina. Företaget har bildat en inhemsk marknad och export som sin kärnverksamhet sedan 1, med ledande försäljning i sju år i rad. 2009 säkerhetsincidenter, 7% kundservice. Vi har klarat FDA- och ISO- och QS- och HACCP-certifikat och exporterat våra produkter till över 0 länder och fått gott rykte, såsom Ryssland, Amerika, Tyskland, Filippinerna, Panama, Mexiko, Surinam, Australien, Nya Zeeland och så vidare.

                       

Alla våra produkter kan skrivas ut med brittisk eller fransk streckkod, med högkvalitativa råvaror och förpackningar. Kvalitet är själen och kunden kommer alltid först, vi bygger främst på långsiktiga affärer och vänliga som vinn-vinn-förhållande med kunder. Vi har stor erfarenhet av utställningar och har vunnit många goda rykte globalt.

                       

Grundat av Mr. Alan i London, Goalong varumärke står för "gå framåt" och dess logotyp symboliserar Goalong kultur, var trogen och modig att ha drömmar, slåss och Goalong för drömmar! Vi har för närvarande fyra märken "Goalong" Whisky, "Bosolac" Brandy, "Ambiguous" Vodka och "MonaFrcc" Gin. Goalong är också det första kinesiska Single Malt Whisky-varumärket i Kina.

                       

Goalong är ett rungande spritvarumärke, ett stort uppdrag gavs när varumärket skapades. Många år har gått, Goalongs slogan har aldrig förändrats. Ständigt att vinna beröm och erkännande på spritmarknaden i världen, vilket gör svett och ansträngningar mer meningsfulla.

                       

Vi, Goalong för drömmar!

Företag Kultur

Företagsstruktur