alla kategorier

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

Goalong Whisky lyser på China-Africa Economic and Trade Expo

2023-06-29

1

Den 3:e China-Africa Economic and Trade Expo lanserades officiellt den 29 juni 2023 med temat "Seeking Development and Sharing Future". "Gaolang" Kinesisk singelmalt whisky utställd av Gaolang Group vann beröm av branschen.

2

På mässan marknadsförde Goalong Group främst sitt eget varumärke och visade upp Goalong single malt whisky lagrats på olika typer av ekfat, såsom sherryfat, konjakfat och Tennessee bourbonfat, etc. Dessa olika stilar av Goalong-whisky gav ny smak och beröm till de inhemska och utländska utställare som kom för att smaka på dem. Den nya produkten "Qiu Xu", som är tillverkad av Liu Yangs lokala råvaror och lagrad på enkornsfat, mottogs också väl av utställarna och vänner från inrikes och utomlands.

34

Bredvid Goalong-gruppens monter lockade fyra gamla och tunga ekfat och den slingrande reklamfilmen ögonen på de förbipasserande affärsmännen, som oavbrutet kom för att besöka och rådfråga inhemska och utländska vänner och affärsmän. Några av dem pratade om marknaden för Kinesisk whisky, några frågade om processen för att göra whisky, och några diskuterade samarbete och smakade på whiskyn. Förutom att många inhemska motsvarigheter uttryckte stort intresse för Gaolang-whisky, uttryckte även några afrikanska affärsmän från Nigeria, Kenya och andra länder sin avsikt att samarbeta.

56

Goalong Group har deltagit i liknande mässor många gånger tidigare och vet vikten av mässor för varumärkesbyggande och försäljning. Av denna anledning har Goalong Group gjort sin hemläxa från den första dagen av utställningsannonseringen. Från korrekturläsning och tryckning av det skriftliga reklammaterialet, produktionen av reklamfilmen och produktionen av fysiska prover slutfördes alla på ett ordnat sätt under enhetlig samordning och arrangemang av alla avdelningar i Goalong Group. Samtidigt skickade företaget även varumärkesambassadören och chefsbartendern för Goalong Group för att förklara whiskytillverkningen och smakkunskapen för kunderna på plats. Exportverksamhetens ryggrad deltog också i hela personalen, övade i förväg, förklarade på plats och tog initiativ till att närma sig kunderna, vilket skapade en bra miljö för ytterligare marknadsföring av företagsprodukterna och utvidgning av affärssamarbetet.

7