alla kategorier

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

Goalong single malt whisky imponerade Qingdao

2023-07-14

图片 1

Den 8 juli 2023 öppnade Tsingtao International Whisky Festival på International Convention Center vid Qingdao Olympic Sailing Center! Evenemanget visar upp de senaste landvinningarna från Kinas whiskytillverkningsindustri. Vid denna mycket efterlängtade händelse, Goalong single malt whisky beundrades för sin enastående kvalitet och unika smak.

图片 2

Evenemanget samlade många whiskytillverkare, entusiaster och branschexperter från inhemska och utländska. Goalong Distillery deltog aktivt i att dela innovativa teknologier, erfarenheter och insikter och diskutera utvecklingen av den kinesiska whiskyindustrin tillsammans. Genom kontinuerlig förbättring av produktionsstandarder och innovativ teknik har vi framgångsrikt skapat en unik kinesisk Goalong singelmalt whisky med distinkta egenskaper och unik smak som Goalong whisky har exporterats till den internationella marknaden. Goalong Group tror att Goalong Whisky säkert kommer att bli ett visitkort för världens whisky i Kina i framtiden.

图片 3图片 4

För denna whiskyfestival förberedde Goalong Group noggrant Crown single malt whisky lagrat på olika sorters ekfat, såsom sherryfat, konjakfat och Tennessee bourbonfat från hela världen. Dessa olika stilar av Goalong-whisky gav nya smaker till inhemska och utländska whiskytillverkare och industrientusiaster, och gav en unik whiskyprovning för många drinkare.

图片 5

Whisky är inte bara en drink, utan också en kultur och livsstil. Goalong whisky från Hunan Liuyang kommer att vara engagerad i innovationen av kinesisk whisky och integrationen av världens whiskyteknologi och kultur, så att den inhemska whiskyn till världen lyser upp The Times.

图片 6图片 7