alla kategorier

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

"Gemensam utveckling för en gemensam framtid"

2023-07-03

Solen gassar, Changsha välkomnar afrikanska gäster på långt håll med sin värme. Från 29 juni till 2 juli hölls den tredje Kina-Afrika ekonomiska och handelsutställningen på Changsha International Convention and Exhibition Centre med temat "Gemensam utveckling för en gemensam framtid". Goalong Distillery ställde ut i denna konferens med en ny nationell stil och förde en mängd olika single malt whisky produkter för vänner från olika länder för att försöka förstå smaken av whisky som tillhör Liuyang av Hunan.

图片1_副本
图片2_副本

China-Africa Business Expo är den största plattformen för ekonomiskt och handelssamarbete inom ramen för forumet för samarbete mellan Kina och Afrika. Den 3:e China-Africa Business Expo är samarrangerad av Folkets regering i Hunan-provinsen och handelsministeriet, och är en av de viktigaste utbytesaktiviteterna mellan Kina och afrikanska länder inom ekonomi och handel i år. China-Africa Economic and Trade Expo är en viktig mekanism för Kina-Afrika ekonomiskt och handelssamarbete och ett viktigt fönster för lokalt ekonomiskt och handelssamarbete med Afrika, vilket är av stor betydelse för Kina för att främja öppning på hög nivå och bygga en ny utvecklingsmönster. Genom denna mässa kommer vi att ha möjlighet att kommunicera djupt med regeringstjänstemän, entreprenörer och ekonomi- och handelsprofessionella från både Kina och Afrika för att diskutera samarbetsmöjligheter och ytterligare stärka de ekonomiska och handelsmässiga banden mellan Kina och Afrika. Vi kommer att ta tillfället i akt att visa upp varumärkeskraften, produktegenskaperna och den innovativa styrkan hos Goalong Spirits Group, och injicera ny vitalitet i Kina-Afrika ekonomiskt och handelssamarbete.

图片3_副本
图片4_副本

(Vänner till utländska företag besökte Goalong-destilleriets monter för att nå samarbete)

图片5_副本
图片6_副本
图片7_副本

(Ledare från regeringar, kommersiella byråer och företagsföreningar besökte Goalong Distillery-montern och smakade Goalong whiskyprodukter)

För att säkerställa det bästa resultatet av denna utställning har Goalong Distillery förberett sig i god tid. Vi visade upp vårt produktsortiment och processegenskaper i alla aspekter, och introducerade vår unika destillationsprocess och whiskykultur för våra kunder och partners. Samtidigt förstår vi också aktivt behoven och trenderna på den centralafrikanska marknaden och tillhandahåller personliga whiskyprodukter enligt smakpreferenserna i olika regioner för att möta konsumenternas behov. Under utställningen, Goalong single malt whisky fått många förslag och synpunkter, vilket gav viktig hjälp för framtida produktproduktion och processkontroll.

图片8_副本
图片9_副本
图片10_副本
图片11_副本

Den 1 juli hade vi äran att delta i Hunans speciella matchmaking-möte för afrikanska produkter och turism. Som en av de aktiviteter som hålls av Hunans regering, syftar detta matchmaking-möte till att stärka det ekonomiska och handelsmässiga samarbetet mellan Hunan och afrikanska länder, och främja utbyte och samarbete mellan de två sidorna inom produkthandel och turism. Alan, grundaren av Goalong Group, och Joanna, chefen för utrikeshandeln för Goalong Group, representerade Goalong Group för att delta i mötet med kinesiska whiskyprodukter rika på lokala kännetecken för Liuyang, för att söka partner med den afrikanska marknaden och utforska nya affärer möjligheter tillsammans.

图片12_副本

Kina (Changsha)-Afrika Economic and Trade Matchmaking Conference är en viktig plattform för både Kina och Afrika. I detta matchmakingmöte hade Goalong Groups utrikeshandel och kommersiella personal vänliga utbyten med afrikanska företagsföreningar och afrikanska företag, visade upp vår varumärkesimage och produktfördelar, diskuterade samarbetsmöjligheter med entreprenörer och partners från Afrika och främjade Kinas fortsatta utveckling - Afrika ekonomiskt och handelssamarbete.

图片13_副本
图片14_副本

Med whisky som medium, för att bygga en bro av ömsesidig förståelse och samarbete, som ett kinesiskt företag svarar Goalong Distillery Group aktivt på initiativet "the Belt and Road" och bidrar med sin visdom och styrka till samarbetet mellan Kina och Afrika för att visa upp den speciella smaken av kinesisk whisky. Att delta i China-Africa Business and Trade Expo är en viktig milstolpe för Goalong Distillery. Vi kommer att hålla fast vid konceptet kvalitet först och till fullo visa den unika charmen och fördelarna med Hunan whisky i Kina. Vi kommer aktivt att försöka matcha kinesiska och afrikanska företag och partners, utforska gemensamma affärsmöjligheter och främja kulturellt utbyte mellan Kina och Afrika. Vi ser också fram emot att träffa fler likasinnade företag och partners genom denna mässa, utforska nya möjligheter för utveckling av whiskyindustrin med experter från whiskyindustrin hemma och utomlands, vänner från alla samhällsskikt i Kina och Afrika, som arbetar tillsammans för att främja välståndet för den internationella spritindustrin i Kina och Afrika, och skapa en ljus framtid för Kina-Afrika ekonomiskt och handelssamarbete!

图片15_副本