alla kategorier

Hem>Produkter>Brandy

Bosolac specialkvalitet XO brandy 700ml 40% vol


Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:Bosolac
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:Varje flaskförpackad presentförpackning, 6 flaskor/kartong
LEVERANSTID:7 dagars leverans efter bekräftad beställning
Betalningsvillkor:T/T, LC, OA
Supply Förmåga:8000 kartonger/dag

Minimum antal:

12000


Beskrivning
11

Bosolac specialkvalitet Brandy XO destilleras i Prulho Frankrike, blandas och buteljeras i Kina. Exotiska druvor, material och teknik garanterar dess unika smaker. Den handgjorda glasflaskan tillför sin elegans. Kunder ser det som ett bra val för fest- och festtillfällen. Det är ingen överraskning att du kommer att gilla dess fylliga smak och något starka på förhand.


22

33


44

55

Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ge dig en femstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av de produkter som cirkulerar på marknaden har drabbats av några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundundersökningens nöjdhet överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.

5

10

66

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ligger i en industripark av två typer i Liuyang City. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är beläget i tvåtypsindustriparken i Liuyang City, en yta på 23259.67 kvadratmeter.5 stora byggnader, var och en med en konstruktionsyta på cirka 5000 kvadratmeter. Vilket är den första storskaliga singelmålning whisky destilleri i Kina. Och det är det fjärde destilleriet som investerats av Goalong Liquor Group.

1. Is this brandy really 6 years old?

Ja, Brandy av specialkvalitet är destillerad och blandad i Frankrike, som har lagrats i Frankrike ekfat i över 6 år. Och botting i Kina av Goalong Liquor-gruppen.

2. Kan vi använda vår egen logotyp eller design på etiketten?

Ja, vi accepterar anpassade mönster. Vi har också ett team av designers som hjälper dig att designa.

3. Vilken volym har flaskan?

Vi har en 700ml flaska till hands. Vi kan öppna formen för din auktoriserade flaska.

4. Vad är formens öppningscykel och kostnad?

Vår formöppningscykel är vanligtvis cirka två veckor, uppdelad i mekaniska flaskor och manuella flaskor, och kostnaden är mellan 300 USD och 1500 USD. Med tanke på det långsiktiga samarbetet i framtiden kan vi överväga att återbetala formöppningsavgiften för den första stora ordern.

5. Vad ska jag göra om godset är allvarligt skadat när det transporteras till närområdet?

Vår förpackning är lämplig för internationell transport och skadefrekvensen är extremt låg. Ta bilder och samla bevis inom 2 timmar efter mottagandet av varorna. Vi kommer att kompensera din nästa beställning baserat på den faktiska förlusten.

6. Vad ska jag göra om vinläckor och etikettfel orsakas av felaktiga processer eller produktion som påverkar försäljningen?

Because the labeling is operated by a machine, the error range is very low, and

it is difficult to see the error with the naked eye, so you can rest assured. Regarding the problem of wine leakage, since the lid has been improved many times, the possibility of wine leakage is very small. If it is really due to factory reasons, please take a photo as evidence, and we are willing to bear the corresponding responsibility.

7. Kunder på vår marknad är mycket avvisande mot kinesisk mat, eftersom det finns många matproblem i Kina, hur kan man eliminera tvivel på slutmarknaden?

If necessary, we can cooperate with QS testing or other internationally certified BV, third-party inspections, etc. Absolutely guarantee the quality. Compared with other major spirits brands, our products are cost-effective. The price is moderate and the quality is guaranteed. I believe this will definitely help you open up a bigger market.

8. Tänk om det är skillnad på bulkvin

och prova vin? Varje gång ett prov skickas kommer vi att sätta på motsvarande etikett och behålla en kopia på företagets provställ. Vid tillverkning av bulkvaror kommer vi att distribuera och producera enligt prover, så problemet du funderar på existerar i princip inte.

9. Jag vill köpa 6 flaskor av whisky. Kan ditt företag tillhandahålla postförskottstjänst?

Eftersom vin är farligt och ömtåligt rekommenderar vi dig inte att köpa 6 flaskor. Du kan prova en flaska först. På grund av lokal express tar vi inte emot postförskott.

10. Hur många inspektioner är möjliga under hela produktionsprocessen, och hur många fullständiga inspektioner?

Var och en av våra positioner kommer att genomföra ömsesidig inspektion och egenkontroll. Dessutom finns 2 stickprovskontroller

och 1 hel inspektion.

Detaljer
2
3
4
5
6
UNDERSÖKNING