alla kategorier
sv.pngEN

Hem>Produkter>Brandy

75
74
76
77
78
79
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv
Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv

Bosolac XO brandy specialkvalitet 700ml 40% abv

Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:Bosolac
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:Varje flaskförpackad presentförpackning, 6 flaskor / kartong
LEVERANSTID:7 dagars frakt efter bekräfta beställning
Betalningsvillkor:T / T, LC, OA
Supply Förmåga:8000 kartonger / dag


Kontakta oss
Beskrivning


宝 诗 莱特 级 白兰地Bosolac Special Grade Brandy XO destilleras i Prulho Frankrike, blandas och buteljeras i Kina. Exotiska druvor, material och teknologi garanterar dess unika smaker. Den handgjorda glasflaskan tillför sin elegans. Kunder ser det som ett bra val för fest- och festtillfällen. Det är ingen överraskning att du kommer att gilla dess fylliga smak och något starka på förhand.

宝诗莱细节

宝 诗 莱特 级 2宝 诗 莱特 级 1

宝 诗 莱特 级 场景 图

白兰地合照

Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ge dig en femstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av produkterna som cirkulerar på marknaden har drabbats av några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundundersökningens nöjdhet överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.OEM流程图

海报3客户见证1

海报3

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. ligger i en industripark av två typer i Liuyang City. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är beläget i tvåtypsindustriparken i Liuyang City, en yta på 23259.67 kvadratmeter.5 stora byggnader, var och en med en konstruktionsyta på cirka 5000 kvadratmeter. Vilket är det första storskaliga single malt whiskydestilleriet i Kina. Och det är det fjärde destilleriet som Goalong Liquor Group investerar.

浏阳大门浏阳厂图FAQ

1. Är denna konjak verkligen 6 år gammal?

Ja, Brandy av specialkvalitet destillerad och blandad i Frankrike, Som åldrades i Frankrike Ekfat över 6 år. Och botting i Kina av Goalong Liquor-gruppen.

2. Kan vi använda vår egen logotyp eller design på etiketten?
Ja, vi accepterar anpassade mönster. Vi har också ett team av designers som hjälper dig att designa.

3. Vilken volym har flaskan?
Vi har en 700ml flaska till hands. Vi kan öppna formen för din auktoriserade flaska.

4. Vad är formens öppningscykel och kostnad?
Vår formöppningscykel är vanligtvis cirka två veckor, uppdelad i mekaniska flaskor och manuella flaskor, och kostnaden är mellan 300 USD och 1500 USD. Med tanke på det långsiktiga samarbetet i framtiden kan vi överväga att återbetala formöppningsavgiften för den första stora ordern.

5. Vad ska jag göra om godset är allvarligt skadat när det transporteras till närområdet?
Vår förpackning är lämplig för internationell transport och skadefrekvensen är extremt låg. Ta bilder och samla bevis inom 2 timmar efter mottagandet av varorna. Vi kommer att kompensera din nästa beställning baserat på den faktiska förlusten.

6. Vad ska jag göra om vinläckor och etikettfel orsakas på grund av felaktiga processer eller produktion som påverkar försäljningen?
Eftersom märkningen styrs av en maskin är felintervallet mycket lågt, och
det är svårt att se felet med blotta ögat, så du kan vara säker. När det gäller problemet med vinläckage, eftersom locket har förbättrats många gånger, är möjligheten för vinläckage mycket liten. Om det verkligen beror på fabriksskäl, vänligen ta ett foto som bevis, och vi är villiga att bära motsvarande ansvar.

7. Kunder på vår marknad är mycket avvisande mot kinesisk mat, eftersom det finns många matproblem i Kina, hur kan man eliminera tvivel på slutmarknaden?
Vid behov kan vi samarbeta med QS-testning eller annan internationellt certifierad BV, tredjepartsbesiktningar etc. Garanterar absolut kvaliteten. Jämfört med andra stora spritmärken är våra produkter kostnadseffektiva. Priset är måttligt och kvaliteten garanteras. Jag tror att detta definitivt kommer att hjälpa dig att öppna upp en större marknad.

8. Tänk om det är skillnad på bulkvin
och prova vin? Varje gång ett prov skickas kommer vi att sätta på motsvarande etikett och behålla en kopia på företagets provställ. Vid tillverkning av bulkvaror kommer vi att distribuera och producera enligt prover, så problemet du funderar på existerar i princip inte.

9. Jag vill köpa 6 flaskor whisky. Kan ditt företag tillhandahålla postförskottstjänst?
Eftersom vin är farligt och ömtåligt rekommenderar vi dig inte att köpa 6 flaskor. Du kan prova en flaska först. På grund av lokal express tar vi inte emot postförskott.

10. Hur många inspektioner är möjliga under hela produktionsprocessen, och hur många fullständiga inspektioner?
Var och en av våra positioner kommer att genomföra ömsesidig inspektion och egenkontroll. Dessutom tillkommer 2 stickprov
och 1 hel inspektion.
Specifikationer
AlkoholInnehåll 40% vol
Volym700 ml / flaska
FlaskaHandgjord glasflaska av kristall
etikettEtikett för hetstämpling
KepsarSyntetisk korkzinklegering
FärgMörk bärnsten
Förpacknings specifikation12 flaskor / kartong
Certifikat:ISO; FDA; HACCP
Service:Gratisprov; Gratis design; OEM; ODM
Smak:Balanserad och smidig smak, rik smakupplevelse


Tillämpningar

Gör din helg mer speciell med Special Grade Brandy, det är perfekt för grillfest på taket med vänner och eftermiddag i solen. Dela med kompisar eller häll över is och garinsh med en ny limeskiva. Njut av Bosolac Special Grade Brandy för en ny smak av helgen.

UNDERSÖKNING