alla kategorier

Hem>Produkter>Brandy

Goalong Movie XO brandy 700ml 40%abv


Plats för Ursprung:Kina
Varumärke:FILM
Minimum antal:En behållare
Packaging detaljer:Varje flaskförpackad presentförpackning, 12 flaskor/kartong
LEVERANSTID:7 dagars leverans efter bekräftad beställning
Betalningsvillkor:T/T, LC, OA
Supply Förmåga:8000 kartonger/dag

Minimum antal:

12000


Beskrivning
1
SmakFresh fruit with slightly chocolate aroma
SmakRich and well-balanced

Konkurrensfördelar:

Attraktivt pris med snabba leveransdatum

Tillräckligt lager

One-stop spritservicesystem.

FILM XO konjak är ett destillerat vin gjort på druvor. Även om den har en hög alkoholhalt, behåller den smaken och aromen av frukten mycket bra, så munnen är inte kryddig, och smaken är rik, mycket slät och mycket mjuk.

1617330408832682.png.webp_副本

1640338686200569.png.webp_副本

Leder exporten i 7 år i rad. Snabb leverans, garanterad kvalitet och utmärkt service efter försäljning. Ge dig en femstjärnig one-stop shoppingupplevelse. Ingen av produkterna som cirkulerar på marknaden har upplevt några livsmedelssäkerhetsincidenter. Kundundersökningens nöjdhet överstiger 90 %. Vi accepterar övervakning och korrigering från globala kunder och professionella institutioner.

Företagsprofil

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. är en professionell internationell sprittillverkare i Kina som investerats av UK Goalong Group år 2018, huvudsakligen som producerar och exporterar whisky, konjak, vodka, gin, likörer och andra sprit. beläget i två orienterade industriparken i Liuyang stad, det är den 1: a största skalan singelmålning whisky destilleriet i Kina, och även det 4:e destilleriet som investerats av Goalong Group, med den mest avancerade och moderniserade utrustningen och ledningssystem på hög nivå, som representerar koncernens 4:e internationella leveransnivå, huvudsakligen med fokus på Kinesisk whisky tillverkning och private label sprittjänster för kunder från och utomlands.


Detaljer
2
3
4
5
UNDERSÖKNING